Kingsoft PC Doctor

A Kingsoft PC Doctor egy könnyen használható, ingyenes és gyors takarító- valamint *malware eltávolító szoftver, mely valós időben monitorozza gépünket, kutatva a kártevő trójaiak ellen. Automatikusan ellenőrzi a letöltött állományokat is. Remek kis all-in-one program, mely többek között az alábbi funkciókat foglalja magában: PC diagnosztizálás és optimalizálás, felesleges fájlok törlése, program eltávolító, trójai vírusok felderítése és írtása.

Értékelés:
2,19 pont
Letöltések száma:
3363 alkalom
Fejlesztő:
Op. rendszer:
Windows
Jogállás:
freeware
Nyelv:
idegen nyelvű
Méret:
14 MB
Feltöltve:
2012.03.24.
Jognyilatkozat
A Kingsoft PC Doctor nevű programnak a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tulajdonosa, nem szerzője, és semmilyen más módon nem áll kapcsolatban annak szerzőjével. A letoltes.pcworld.hu oldalon az internetről elérhető, és letölthető programok vannak tematikusan összegyűjtve, éppen ezért az oldalról indított letöltések minden esetben egy másik - nem a letoltes.pcworld.hu működtetői által - üzemeltett szerverről történnek.
A letoltes.pcworld.hu oldalt az oldal regisztrált látogatói szerkesztik, így a megadott adatokért, ill. a letölthető szoftver megfelelőségéért a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tud felelősséget vállalni, de mindent elkövet azért, hogy a hibás és/vagy jogsértő adatok, letöltések minél hamarabb lekerüljenek az oldalról. Az oldalra feltöltött tartalmakért, a Felhasználási feltételekben leírt módon, az adott tartalmat feltöltő regisztrált felhasználó a felelős.
Hibás és/vagy jogsértő letöltéseket minden - a letöltéshez tartozó - adatlap tetején megtalálható "Hibajelentés" linkre kattintva lehet bejelenteni az oldal üzemeltetőjének.
A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője kizár minden felelősséget a szoftverek letöltéséből a felhasználó számítógépén, ill. a számítógépén futó egyéb szoftverekben bekövetkező esetleges meghibásodásokért, és az azokból fakadó esetleges károkért. A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a letoltes.pcworld.hu oldalról letöltött szoftver tulajdonságából, vagy éppen annak elmaradásából következik.
Vissza
Cimkék: nincsenek megadva cimkék


PC World

Társoldalak
Letöltés-felhő

AddThis Social Bookmark Button