jetAudio Basic 8.0.17

A jetAudio az egyik legkiválóbb médialejátszó szoftver. Létezik fizetős változatban is, mely extra hangzásjavító, hangszerkesztő funkciókat biztosít, valamint videókat is tud konvertálni. A magyarítás külön tölthető le a fejlesztők honlapjáról, a Language Pack szekcióból.

Szolgáltatások:
- valamennyi elterjedt audio- és videoformátum lejátszása
- audio cd írás, audio konvertálás, hangfelvételi lehetőség
- többcsatornás hang támogatása
- automatikus hangerőszabályzás (normalizálás)
- integrált dalszöveg-megjelenítő
- tag-ek (címkék) szerkesztése
- feliratok testre szabható megjelenítése
- szkinezhetőség
- integrált médiaközpont
- távirányíthatóság, stb.

Értékelés:
2,41 pont
Letöltések száma:
13900 alkalom
Fejlesztő:
Op. rendszer:
Windows
Jogállás:
freeware
Nyelv:
magyar
Méret:
34 MB
Feltöltve:
2012.08.09.
Jognyilatkozat
A jetAudio Basic 8.0.17 nevű programnak a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tulajdonosa, nem szerzője, és semmilyen más módon nem áll kapcsolatban annak szerzőjével. A letoltes.pcworld.hu oldalon az internetről elérhető, és letölthető programok vannak tematikusan összegyűjtve, éppen ezért az oldalról indított letöltések minden esetben egy másik - nem a letoltes.pcworld.hu működtetői által - üzemeltett szerverről történnek.
A letoltes.pcworld.hu oldalt az oldal regisztrált látogatói szerkesztik, így a megadott adatokért, ill. a letölthető szoftver megfelelőségéért a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tud felelősséget vállalni, de mindent elkövet azért, hogy a hibás és/vagy jogsértő adatok, letöltések minél hamarabb lekerüljenek az oldalról. Az oldalra feltöltött tartalmakért, a Felhasználási feltételekben leírt módon, az adott tartalmat feltöltő regisztrált felhasználó a felelős.
Hibás és/vagy jogsértő letöltéseket minden - a letöltéshez tartozó - adatlap tetején megtalálható "Hibajelentés" linkre kattintva lehet bejelenteni az oldal üzemeltetőjének.
A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője kizár minden felelősséget a szoftverek letöltéséből a felhasználó számítógépén, ill. a számítógépén futó egyéb szoftverekben bekövetkező esetleges meghibásodásokért, és az azokból fakadó esetleges károkért. A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a letoltes.pcworld.hu oldalról letöltött szoftver tulajdonságából, vagy éppen annak elmaradásából következik.
Vissza
Cimkék: audio | video | médialejátszó | film | zene