Office 2007 SP2 [HU]

Az Office 2007-hez kiadott második átfogó javítócsomag (SP2) több biztonsági javítást és kiegészítést is tartalmaz . A programcsomagba például helyet kaptak az OpenDocument Text (*.odt), az OpenDocument Spreadsheet (*.ods), és az OpenDocument Presentations (*.odp) formátumok, amelyekbe a felhasználók már elmenthetik a munkáikat.
Office 2007 SP2 [HU]
Letöltés

Értékelés:
2,55 pont
Letöltések száma:
19828 alkalom
Fejlesztő:
Op. rendszer:
Windows
Jogállás:
teljes
Nyelv:
magyar
Méret:
292 MB
Feltöltve:
2009.04.28.
Jognyilatkozat
Az Office 2007 SP2 [HU] nevű programnak a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tulajdonosa, nem szerzője, és semmilyen más módon nem áll kapcsolatban annak szerzőjével. A letoltes.pcworld.hu oldalon az internetről elérhető, és letölthető programok vannak tematikusan összegyűjtve, éppen ezért az oldalról indított letöltések minden esetben egy másik - nem a letoltes.pcworld.hu működtetői által - üzemeltett szerverről történnek.
A letoltes.pcworld.hu oldalt az oldal regisztrált látogatói szerkesztik, így a megadott adatokért, ill. a letölthető szoftver megfelelőségéért a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tud felelősséget vállalni, de mindent elkövet azért, hogy a hibás és/vagy jogsértő adatok, letöltések minél hamarabb lekerüljenek az oldalról. Az oldalra feltöltött tartalmakért, a Felhasználási feltételekben leírt módon, az adott tartalmat feltöltő regisztrált felhasználó a felelős.
Hibás és/vagy jogsértő letöltéseket minden - a letöltéshez tartozó - adatlap tetején megtalálható "Hibajelentés" linkre kattintva lehet bejelenteni az oldal üzemeltetőjének.
A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője kizár minden felelősséget a szoftverek letöltéséből a felhasználó számítógépén, ill. a számítógépén futó egyéb szoftverekben bekövetkező esetleges meghibásodásokért, és az azokból fakadó esetleges károkért. A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a letoltes.pcworld.hu oldalról letöltött szoftver tulajdonságából, vagy éppen annak elmaradásából következik.
Vissza
Cimkék: office | office 2007 | javítás | sp2


PC World

Társoldalak
Letöltés-felhő

AddThis Social Bookmark Button