Metin 2

Az ősi távol keleten játszódó, ingyenes és teljesen magyar MMO. . A történet egy korábban egységes, majd a Metin kövek becsapódásával részekre szakadt királyságokról regél, akik az erőt és hatalmat adó –és megannyi veszéllyel fenyegető- kövek után sóvárogva egymás ellen fordulnak. A négy válaszható kaszt (harcos, nindzsa, sámán, sura), az autentikus távol-keleti környezet, a guild rendszer, a PVP harcok és a többi más extra mind-mind olyan tulajdonság, ami ért a magyarított Metin 2 egyszerűen kihagyhatatlan.

Értékelés:
2,64 pont
Letöltések száma:
56293 alkalom
Fejlesztő:
Op. rendszer:
Windows
Jogállás:
teljes
Nyelv:
magyar
Méret:
506 MB
Feltöltve:
2009.03.16.
Jognyilatkozat
A Metin 2 nevű programnak a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tulajdonosa, nem szerzője, és semmilyen más módon nem áll kapcsolatban annak szerzőjével. A letoltes.pcworld.hu oldalon az internetről elérhető, és letölthető programok vannak tematikusan összegyűjtve, éppen ezért az oldalról indított letöltések minden esetben egy másik - nem a letoltes.pcworld.hu működtetői által - üzemeltett szerverről történnek.
A letoltes.pcworld.hu oldalt az oldal regisztrált látogatói szerkesztik, így a megadott adatokért, ill. a letölthető szoftver megfelelőségéért a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tud felelősséget vállalni, de mindent elkövet azért, hogy a hibás és/vagy jogsértő adatok, letöltések minél hamarabb lekerüljenek az oldalról. Az oldalra feltöltött tartalmakért, a Felhasználási feltételekben leírt módon, az adott tartalmat feltöltő regisztrált felhasználó a felelős.
Hibás és/vagy jogsértő letöltéseket minden - a letöltéshez tartozó - adatlap tetején megtalálható "Hibajelentés" linkre kattintva lehet bejelenteni az oldal üzemeltetőjének.
A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője kizár minden felelősséget a szoftverek letöltéséből a felhasználó számítógépén, ill. a számítógépén futó egyéb szoftverekben bekövetkező esetleges meghibásodásokért, és az azokból fakadó esetleges károkért. A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a letoltes.pcworld.hu oldalról letöltött szoftver tulajdonságából, vagy éppen annak elmaradásából következik.
Vissza
Cimkék: mmo | mmorpg | metin | metin 2 | 2 | magyar | ingyenes | free |


PC World

Társoldalak
Letöltés-felhő

AddThis Social Bookmark Button