Blender 2.49b

Nyílt forráskódú, három dimenziós modellező alkalmazás. Többfajta három dimenziós objektumfajtákat támogat, beépített leképező moduljának segítségével pedig létre is hozza a kész képet. Tartalmaz egy kulcskockákat használó, igen fejlett animációs részt, rengeteg lehetőséggel, mint például a csontváz alapú animáció, az átalakulás vagy az ütközés vizsgálat. Beépített Python-alapú szkriptnyelve segítségével a modellek viselkedése programozható, akár játékokhoz is. Ez utóbbit támogatja még a Blender részeként elérhető Blender Game Engine, amely játékfejlesztéshez lett kitalálva, segítségével önállóan futtatható alkalmazásokat készíthetünk Blenderből ütközésvizsgálattal, dinamikus modellekkel és programozható viselkedéssel.
Blender 2.49b
Letöltés

Értékelés:
2,55 pont
Letöltések száma:
5348 alkalom
Fejlesztő:
Op. rendszer:
Windows
Jogállás:
freeware
Nyelv:
idegen nyelvű
Méret:
11 MB
Feltöltve:
2009.09.03.
Jognyilatkozat
A Blender 2.49b nevű programnak a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tulajdonosa, nem szerzője, és semmilyen más módon nem áll kapcsolatban annak szerzőjével. A letoltes.pcworld.hu oldalon az internetről elérhető, és letölthető programok vannak tematikusan összegyűjtve, éppen ezért az oldalról indított letöltések minden esetben egy másik - nem a letoltes.pcworld.hu működtetői által - üzemeltett szerverről történnek.
A letoltes.pcworld.hu oldalt az oldal regisztrált látogatói szerkesztik, így a megadott adatokért, ill. a letölthető szoftver megfelelőségéért a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tud felelősséget vállalni, de mindent elkövet azért, hogy a hibás és/vagy jogsértő adatok, letöltések minél hamarabb lekerüljenek az oldalról. Az oldalra feltöltött tartalmakért, a Felhasználási feltételekben leírt módon, az adott tartalmat feltöltő regisztrált felhasználó a felelős.
Hibás és/vagy jogsértő letöltéseket minden - a letöltéshez tartozó - adatlap tetején megtalálható "Hibajelentés" linkre kattintva lehet bejelenteni az oldal üzemeltetőjének.
A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője kizár minden felelősséget a szoftverek letöltéséből a felhasználó számítógépén, ill. a számítógépén futó egyéb szoftverekben bekövetkező esetleges meghibásodásokért, és az azokból fakadó esetleges károkért. A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a letoltes.pcworld.hu oldalról letöltött szoftver tulajdonságából, vagy éppen annak elmaradásából következik.
Vissza
Cimkék: 3d | modellezés | raytracing


PC World

Társoldalak
Letöltés-felhő

AddThis Social Bookmark Button