Elecard MPEG2 Decoder and Streaming PlugIn for WMP

A program Windows Media Player (és egyéb DirectShow alapú termékek) adat de-multiplexelésére és dekódolására, valamint video stream fogadásárá. Az MPEG-2 dekóder (avagy DVD dekóder) és egyéb részek Microsoft DirectShow kompatibilisek. Képes alacsony CPU használat mellett minőséget megmutatni, mert optimalizálták a Hyper-Threading és dupla magos processzor rendszerek kihasználására.
A letölthető változat 21 napig használható.
Elecard MPEG2 Decoder and Streaming PlugIn for WMP
Letöltés

Értékelés:
2,38 pont
Letöltések száma:
19955 alkalom
Fejlesztő:
Op. rendszer:
Windows
Jogállás:
shareware
Nyelv:
idegen nyelvű
Méret:
1,91 MB
Feltöltve:
2008.02.08.
Jognyilatkozat
Az Elecard MPEG2 Decoder and Streaming PlugIn for WMP nevű programnak a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tulajdonosa, nem szerzője, és semmilyen más módon nem áll kapcsolatban annak szerzőjével. A letoltes.pcworld.hu oldalon az internetről elérhető, és letölthető programok vannak tematikusan összegyűjtve, éppen ezért az oldalról indított letöltések minden esetben egy másik - nem a letoltes.pcworld.hu működtetői által - üzemeltett szerverről történnek.
A letoltes.pcworld.hu oldalt az oldal regisztrált látogatói szerkesztik, így a megadott adatokért, ill. a letölthető szoftver megfelelőségéért a letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tud felelősséget vállalni, de mindent elkövet azért, hogy a hibás és/vagy jogsértő adatok, letöltések minél hamarabb lekerüljenek az oldalról. Az oldalra feltöltött tartalmakért, a Felhasználási feltételekben leírt módon, az adott tartalmat feltöltő regisztrált felhasználó a felelős.
Hibás és/vagy jogsértő letöltéseket minden - a letöltéshez tartozó - adatlap tetején megtalálható "Hibajelentés" linkre kattintva lehet bejelenteni az oldal üzemeltetőjének.
A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője kizár minden felelősséget a szoftverek letöltéséből a felhasználó számítógépén, ill. a számítógépén futó egyéb szoftverekben bekövetkező esetleges meghibásodásokért, és az azokból fakadó esetleges károkért. A letoltes.pcworld.hu oldal üzemeltetője nem tehető felelőssé semmilyen olyan kárért, amely a letoltes.pcworld.hu oldalról letöltött szoftver tulajdonságából, vagy éppen annak elmaradásából következik.
Vissza
Cimkék: video | film | kodek | plugin


PC World

Társoldalak
Letöltés-felhő

AddThis Social Bookmark Button